Hayhay’lı Kadınlar Alışveriş Yaparken De Para Kazanıyor!

...

Hayhay’lı Kadınlar Alışveriş Yaparken Para Kazanıyor!



 



En sevilen kadın giyim markaları Hayhay’da!



 



Tüm markalarda alışveriş kolaylığı sağlayan yeni nesil dijital cüzdanınız Hayhay, alışveriş yaparken aynı zamanda para kazandırıyor. Türkiye’nin en sevilen markalarından her yaptığınız alışverişte yaptığınız alışveriş tutarının %10’nu Hayhay cüzdanınıza anında nakit iade kazanabilirsiniz. Yani para harcarken para kazanmaya Hayhay.



 



Hangi Markalardan Alışveriş Yapabilirim?



 



Hayhay herkesin rahatlıkla ürün bulabileceği dünya markalarıyla anlaşmalı olduğu için tüm kadınların yaşam tarzına göre özgürce alışveriş yapmasını sağlar. Siz de Boyner, İpekyol, Twist, Tuğba, Sitare, Koton, Journey, Pierre Cardin, US. Polo ASSN gibi onlarca markadan yaşam tarzına uygun olanı seçebilirsiniz.  Dünyada ünlü markalardan alışveriş yaparak hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmeye Hayhay!



 



İndirim Dönemlerinde de Kampanyadan Yararlanabilir Miyim?



 



Hayhay’la herhangi bir sezon ya da dönem kısıtlaması olmadan dilediğiniz zaman nakit iade kazanarak alışveriş yapabilirsiniz. Siz alışveriş yaptığınızda seçeceğiniz markalar indirim döneminde olabilir ya da yeni sezon ürünleri çıkmış olabilir. Hayhay’lı kadınlar her sezon alışveriş yaparken aynı zamanda para kazanabilir.



Anlaşmalı markaları ve size özel kampanyaları bu link üzerinden takip edebilirsiniz.



Keyifli alışverişler.





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.


Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com