Turkcell Faturana Yansıt

...

Selam Hayhaylı!



Sana harika bir haberimiz var! Hayhay olarak, kullanıcılarımıza her zaman daha iyi bir deneyim sunma amacındayız. Artık Turkcell hattı olan Hayhay kullanıcıları, cüzdan bakiyelerini Turkcell faturalarına yansıtarak hızlı ve güvenli bir şekilde yükleyebilecekler!



 



Nasıl Yapılır?



Turkcell hattınla Hayhay uygulamasına giriş yap ve ana ekranda yer alan 'Para Transferi' seçeneğine tıkla. Ardından sırasıyla "Bakiye Yükle" ve  'Turkcell Numaranla Öde' seçeneğini seç. Seni yönlendirdiğimiz bu basit adımları takip ederek cüzdanına dilediğin miktarı anında ekleyebilirsin.



 



Neden Bu Özellik Harika?





  • Hızlı ve Sorunsuz İşlem: Sadece birkaç tıklama ile cüzdan bakiyeni hızlıca doldurabilirsin. Uzun kart bilgilerini girmeye gerek yok!




  • Güvenli Ödemeler: Turkcell'in güvenilir altyapısı sayesinde ödemelerin her zaman olduğu gibi güvende.




  • Fatura Takibi Kolaylığı: Harcamalarını Turkcell faturan üzerinden takip edebilir, bütçeni tek bir noktadan yönetebilirsin.





 



Turkcell faturanla bakiyeni yükleyerek, mobil ödeme dünyasında bir adım öne geç!



*Turkcell Faturana Yansıt hizmeti kullanımında %8.5 işlem ücreti faturaya yansıtılmaktadır. İşlem ücretleri detaylı bilgi için; https://www.hayhay.com/UcretlerVeLimitler



Soruların veya geri bildirimlerin varsa lütfen bizimle paylaş. Sana daha iyi hizmet verebilmek için buradayız!



Sağlıklı ve mutlu alışverişler dileriz!



Hayhay Ekibi





İşlemleriniz 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşlar Hakkında Kanunun çerçevesinde BDDK tarafından

faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleşmektedir. Hayhay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin temsilcisi statüsündedir.

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para iletişim adresi: info@unitedpayment.com